HU

Beltéri és kültéri élményfürdő

A beltéri és kültéri élményfürdő szolgáltatásait az év bármely szakában élvezhetik a Zalakarosi Fürdőre ellátogató vendégek. A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence-komplexum minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújt, a wellness életérzését sugallja. A relaxálni vágyókat tágas pihenőterek várják, ahol a pihenőágyak térítésmentesen használhatók.

Egy itt eltöltött wellness-nap elősegíti az ellazulást, a munkával teli hétköznapok után segít a feltöltődésben, pihentető, jótékony hatásával hozzájárul a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez.

A beltéri élménymedencéből közvetlen kijárat vezet a kültéri medencébe. Télen-nyáron a termálvíz simogató hullámai és a kristálytiszta, zalai levegő jótékony hatással van a közérzetre.

Fekete lyuk csúszda

A folyamatosan tekergő, teljes egészében fedett, cső alakú, beltéri fekete lyuk csúszdában különféle fény- és színeffektek teszik vidámabbá és még különlegesebbé a száguldást a felnőttek és a nagyobb gyermekek számára. A csúszda időmérővel felszerelt, így akár össze is mérhetik gyorsaságukat a csúszdázók.

Bulizóknak éjszakai fürdőparty

Különleges, víz alatti fénytechnikával, hangulatos környezetben rendezzük meg a népszerű, éjszakai fürdőbulikat. Az éjszakai fürdőzések alkalmával tematikus programokkal, műsorvezetővel, fénytechnikával, DJ-vel, sztárfellépővel, játékokkal, értékes nyereményekkel és persze remek hangulattal várunk mindenkit! A legközelebbi időpont a PROGRAMOK menüpont alatt található.

Beltéri gyermekvilág

Fedett térben is elérhető a strandról már jól ismert gyermekvilág megannyi attrakciója, amely több szinten várja elképesztő kalandokkal a kicsiket és a nagyokat, így a rossz idő sem vethet véget a családi mókázásnak! A lurkók a medencetér felett szigetről szigetre lépdelhetnek a függő folyosókon, vízi ágyúkkal vívhatnak hatalmas csatákat...

A medencék vízmélysége egyaránt ideális az egészen kicsiknek és a nagyoknak is. A különböző korosztályok eltérő igényeit szem előtt tartva, a gyermekek életkorának megfelelő vízi játékokkal és különböző nehézségi fokozatú csúszdákkal biztosítjuk a játék önfeledt örömét.

Vizes játszótér babáknak és tipegőknek

A legkisebbeknek kialakított vizes játszótéren olyan alacsony a vízszint, hogy a tipegő babákat is bátran beengedhetjük, hogy kedvükre pancsolhassanak.  A virág alakú vízi hinta pedig garantáltan a picik kedvence lesz...

Gyermek medence és csúszdák kisgyermekeknek

A medencék feletti szigetről induló sárga cső- és lila hullámcsúszda az óvodás és kisiskolás korosztály nagy kedvence. Az érkező medence vízmélysége az úszni nem tudó gyermekek számára is biztonságos.

Anakonda csúszda és vízi köteles mászóka a nagyobbaknak

A félig nyitott, félig zárt anakonda csúszda a gyermekvilág emeltéről indul. A csúszás idejét stopperóra mutatja, így akár gyorsasági versenyt rögtönözhetnek a száguldani vágyók. A köteles mászóka igazi kihívás és erőpróba a bátraknak, ám megéri az erőfeszítés, hogy minél magasabbról csobbanhassanak vissza a medencébe.

A család minden tagjának: gyermekszauna, sóhomokozók, sókamra

A vizes élmények mellett 40-45 fokra felfűtött családi szauna várja a vendégeket, így gyerekek és szülők így együtt élvezhetik a szaunázás élményét.
Ugyanitt sókamra, só homokozó játékokkal és egy felnőtt, panorámás finn szauna is helyet kapott.

Élmények szárazon

A gyermekvilág galériáján száraz játszóterek kaptak helyet, ahol a lurkók várat építhetnek, mászókázhatnak, hegyet mászhatnak – a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. Sőt animátoraink szervezett programokkal teszik még felejthetetlenebbé az itt eltöltött, élményekben bővelkedő napot.

Gasztronómia, vendéglátás

Az élményfürdőben családi étterem, büfé, kültéren pedig a nyári időszakban hangulatos medenceparti koktélbár található. Az étterem és büfé kínálatában a gyerkőcök által kedvelt ételek, italok, desszertek, snackek széles választéka található.  Kedvező árak, gyors kiszolgálás lehetővé teszi, hogy minél több idő jusson a vizes élményekre!

Relax zóna

Mindkét szinten tágas pihenőterek állnak a vendégek rendelkezésére, modern bútorzattal, ahol a környezet egyedi atmoszféréját egy akváriummal tettük még különlegesebbé, meghittebbé. Kifejezetten kismamák számára pedig egy baba-mama szoba került kialakításra, ahol csendes és nyugodt körülmények között altathatják csemetéjüket az anyukák.

JÓ TUDNI!