HU
Főoldal » Hírek » Ezüst minősítés Zalakarosnak

Ezüst minősítés Zalakarosnak

2016. 11. 19.
Ezüst minősítés Zalakarosnak

Ezüst minősítéssel zárta a virágos települések versenyét városunk.

A Virágos Magyarországért környezet- és település szépítési versenyen ez évben is megmérettette magát Zalakaros, s az 50 ezer fő alatti települések kategóriájában a második helyen végzett.

A verseny díjátadó gáláján Kaposvárott Novák Ferenc polgármester és Biczó Tamás, a Karos-Park Kft. ügyvezető igazgatója vehette át a rangos elismerést.

- A zsüri elnöke külön kiemelte a Termáltó és ökopart létesítményt, és további növényültetést javasolt. Értékelték a fenntarható turizmus keretében létrehozott ciszternákat, a zöld óvoda címeket, a parlagfű akciót,a szemétgyűjtési akciókat is - jelezte a díjátadó kapcsán a polgármester.

- A zsüri tagjai megbizonyosodtak arról a nyári bejárásuk során, hogy településünk nemcsak foltszerűen teszi széppé közterületeit, hanem erre mindenütt törekszik. Fontos,hogy a rendezett, tiszta, viragos közterületeink a lakosság számára is jó közérzetet teremtsenek, a turisták szempontjából szintén kiemelkedő érték mindez, különös tekintettel településünk gyógyhelyi jellegére. Bízom abban,hogy jövőre is tudunk megfelelő forrásokat biztosítani erre a célra,hiszen az eddig elért eredmények köteleznek bennünket.

Az eredményért elsősorban köszönet illeti a Karos-Park munkatársait és vezetőit, akik a legtöbbet tették mindezért.

vissza