HU

Go Bike

 

Örömmel hirdetjük meg ZALAKAROS GO BIKE programunkat, amelynek keretében kedvezményes belépőt igényelhetsz a ZALAKAROSI FÜRDŐBE, amennyiben kiváltod a GO BIKE TICKET-ed a helyi TOURINFORM IRODÁBAN!

Érkezz bringával, vagy bérelj minimum 2 órára bringát a zalakarosi >>Tourinform iroda Kerékpáros Centrumában<< és máris jogosult vagy a ticketre!

A kedvezmény 2019. 03.01 – 06.30.-ig érvényes, kiemelt időszakok kivételével. Kiemelt időszakok: 2019.03.15-17.; 2019.04.19-22.; 2019.05.01.; 2019.06.08-10. A kedvezmény mértéke 10%, amely a Zalakarosi Fürdő (Gránit Gyógyfürdő Zrt.) teljes áru, felnőtt, egész napos alap és komplex belépőjegy vásárlásakor váltható be, a fürdő jegypénztárában, az alábbi feltételekkel: a Zalakarosi Tourinform irodában kell igazolni, hogy kerékpárral érkeztél az irodához, vagy min. 2 órás biciklibérlést vettél igénybe. Ezt követően a Tourinform irodában kapod meg a hitelesített ticketet. Egy fő számára egy kedvezményre feljogosító ticket adható ki. A ticketek más kedvezményekkel össze nem vonhatók, a kedvezmény kizárólag a Tourinform iroda által lepecsételt ticketekkel vehető igénybe! 

További információ:

De ezzel még nincs vége:

Foglald le szállásod 2019.03.01. és 2019.05.31. között minimum 3 éjszakára a lenti „GO BIKE” szálláshelyek valamelyikében, majd töltsd le a GO BIKE UTALVÁNYT, pecsételtesd le a szálláshely recepcióján és egy bringa bérlése esetén az utalvány leadásával egy másikat adunk Neked díjmentesen a Tourinform irodában nyitva tartási időben.


A szálláshely által lepecsételt utalványok 2019. 03.01 – 05.31.-ig érvényesek, kiemelt időszakok kivételével, közvetlenül a szállásadóval történt foglalások esetén válthatóak be. Kiemelt időszakok: 2019.03.15-17.; 2019.04.19-22.; 2019.05.01. A Zalakarosi Tourinform irodában az adott szálláshely pecsétjével ellátott utalvánnyal kell igazolni, hogy minimum 3 éjszakás szállásfoglalással rendelkezel. Egy fő számára egy kedvezményre feljogosító utalvány adható ki, foglalásonként maximum 2 db utalvány váltható be. Az utalványok felhasználásának feltétele minimum az utalvány értékével megegyező, vagy azt meghaladó mértékű szolgáltatás megvásárlása. Az utalványok más kedvezményekkel össze nem vonhatóak.

További információ:

Keressük Zalakaros kedvenc tésztaételét
és Magyarország első bikefood ételét!

Kulináris küldetésünk egyik zászlóshajója a hagyományokon alapuló gasztronómiai értékteremtés, valami új megalkotásán keresztül. Ezt a törekvést állítottuk „Élménnyel Teli Ízek” programunk középpontjába, de ennek a jegyében alkottuk meg tavaly Zalakaroson az ország első WILD FOOD ételét, a gŐZgombócot is.

gozgomboc

Magyarország első WILD FOOD étele - a gŐZgombóc

Idén ismét egy új kategóriát alkotunk, a Zalakaros Go Bike tematikára illeszkedve keressük az ország első bikefood ételét, de Zalakaros kedvenc tésztaételét is újragondoljuk az egészségtudatosság jegyében.

zalakaros.hu/bikefood


Miért éppen bringában utazunk?

  • KERÉKPÁROS CENTRUMUNKBAN több mint 40 db minőségi új kerékpárral és szupporttal állunk rendelkezésedre,
  • Kerékpártúra sok van, de KIS-BALATON CSAK EGY! Egyedülálló természeti környezetbe kalauzolunk, ahol az impozáns látvány mellett még hallhatod a csend hangját és érezheted a levegő illatát!
  • MAPEI TOUR DE ZALAKAROS országúti kerékpárversenyünk 2500 indulójával mára az ország egyik legkedveltebb rendezvénye, amely minden korcsoport számára kínál alternatívát: gyermekversenyt a legkisebbeknek, családi bringatúrát a Kis-Balaton körül minden generációnak és valódi megmérettetést a zalai dombokon keresztül 60 és 137 km-en. 2019-ben harmadszor kerül megrendezésre a Szabadics Ride – Company Challenge céges időfutam csapatverseny, a 0. napon pedig tematikus gasztro programokkal és GO BIKE warm-up party-val is bővül idén a bringás jamboree,
  • Újabb 3 km kerékpárút kerül átadásra Zalakaroson, 2019 tavaszán.

A Zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola diákjai számára szervezett személetformáló bringa túrák nyereményjáték szabályzata

 

További bringás meglepetésekért érdeklődj a GO BIKE SZÁLLÁSHELYEKEN

Hotelek


Támogatóink:

Zobori Élménypark Szilágyi Cukrászda

Bringás életérzés Zalakaroson


Nézd meg az előző évek Mapei Tour de Zalakaros versenyeinek összefoglaló videóit