HU

Foglalj a zalakaros.hu-val és tapasztald meg a természet gyógyító érintéseit!

hatodikerzekA kezdeményezéssel, most olyan gyermekeknek szeretnénk segíteni, akik nem támaszkodhatnak minden érzékszervükre, ezért a szállás.hu-val közösen elhatároztuk, hogy a zalakaros.hu weboldalon keresztüli foglalások értékének 5%-át olyan szervezetnek ajánljuk fel, amely segítségével, rászoruló gyermekek juthatnak örömteli élményekhez.

A befolyt összeget a Zalakarostól 10 km-re lévő zalaszabari Holnapocska Alapítvány adományával kiegészítve az adott betegségcsoport szerint, arra rászoruló gyermekek térítésmentes táboroztatására fordítjuk. A programot országos szakmai egészségügyi, szakorvosi háttérrel együttműködve valósítjuk meg, beleértve a programban részt vevő gyermekek kiválasztását, a program összeállítását, amely mind szakorvosi ajánlással  és jóváhagyással történik.

Megnézem a szálláshelyeket

Miért pont a hatodik érzék?

Zalakaros szellemisége „Harmóniában a természettel és harmóniában önmagaddal” égisze alatt kel életre és kínál valamennyi érzékszervünk számára élményt, melyből erőt meríthetünk, feltöltődhetünk, lelassulhatunk, visszatalálhatunk a természethez és ez által önmagunkhoz!

Az érzékek együtthatói:

Gyógyító érintésekZalakaros gyógyvízének összetétele – az ásványi anyag és nyomelemek sokfélesége és mennyisége alapján – Európában egyedülálló, mely a ráépülő balneológiai kúracsomaggal ötvözve páratlanul hatékony azok számára, akik speciális problémáikra irányuló kezelést keresnek, vagy azoknak, akik a preventív jelleggel érkeznek. A tradicionális szolgáltatásairól és simogató gyógyvízéről híres fürdőváros 50 év tapasztalatával tiszteleg az egészség előtt.

2_impozans-latvanyA zalai dombok ölelésében elterülő kisváros lenyűgöző természeti környezete szemet gyönyörködtető. Legyen szó a parkerdőről, melynek kilátójából csodás panoráma nyílik a városra, vagy a Kis-Balatonról, ahol a páratlan madárvilág mellett, tavirózsák és tündérrózsák ringatózását csodálhatjuk. Zalakaros legújabb turisztikai projektje a Termál tó és öko-part, 14.000 négyzetméteres vízfelülete a szigettel, móló- és ívhíddal, a Kis-balatoni növénytársulások betelepítésével, már önmagában is egyedi látványosság, de a környezetében megépült létesítményekkel, mint a különböző élményelemek, és kertészeti kialakítások válik tökéletesen komplexé. Az átgondolt koncepció része, például egy négy méter magas kilátótorony is, ahonnan csodás panoráma nyílik magára a tóra, a környező erdősávra, illetve az egész komplexumra. De az erdőben kialakított kis tisztáson, egy a föld körforgását szemléltető meditációs fénytér is a különleges látványvilág része.

Élménnyel teli ízekZalakaroson felvonulnak a helyi gasztronómia specialitásai és a nagy múltra visszatekintő tájjellegű ételek, mégpedig a Balatoni régió gondos szakértelmemmel érlelt borainak kíséretében. Az egészségtudatosság jegyében azonban a gyógyászati nyíltnapok és egészséghétvégék reformkonyhája is terítékre kerül, természetesen gondosan szem előtt tartva a gyökereket.

A csend hangjaHallottad már valaha a csend hangját? Folyamatos zaj vesz körül bennünket, figyelmünket megosztva párhuzamosan végzünk feladatokat. Az elme számára feldolgozhatatlan, amivel egy nap találkozunk. A csend iránti vágy, a befelé figyelés, a csendkeresés a lelki egészség alapköve, miközben ugyanis egyre többet tudunk meg a világról, egyre kevésbé ismerjük magunkat. Zalakaros természeti kincsei által megtalálhatjuk csendet és ez által a harmóniát önmagunkkal!

A levegő illataÉrezted már valaha a levegő illatát? Vegyünk egy mély levegőt, mert Zalakaros tüdeje, a domboldalt borító erdő, friss oxigént termel, melytől nem csak a testünk, de lelkünk is feltöltődik!

A hatodik érzék: Te vagy!

Mikor voltál utoljára az, aki valójában vagy? Ragadd meg a pillanatot, mert Zalakaros általad telik meg élménnyel és Tőled válhat azzá, ami! Fedezd fel a Kis-Balatont, a Zala-Völgyét kerékpáron, vagy segway-en, esetleg hőlégballonnal! Próbáld ki a vízen járást a termáltavunkon, add át magad az adrenalinnak és próbáld ki a fürdő vadonatúj csúszda parkját, vagy csak dőlj hátra és csodáld meg a tétovázó pillanatot, amint elidőzik egy pohár borban és visszatükröződik benne az élet minden csodája! Meríts erőt belőlük és segíts, hogy mások is erőt meríthessenek!

Tovább a szálláskeresőre
Nyerjen sétarepülést!
Legyen részeseegy 15 perces sétarepülésnek!
Vegyen részt nyereményjátékunkban!
Játszom
Megnézem az akciós szálláshelyeket