HU
Főoldal » Önkormányzati » Hozzáférhető Turizmus Akadémia - Jelentkezzen Ön is!

Hozzáférhető Turizmus Akadémia - Jelentkezzen Ön is!

2021. 12. 13.
Hozzáférhető Turizmus Akadémia - Jelentkezzen Ön is!

Tisztelt turisztikai szolgáltatók,

szálláshely tulajdonosok,

kedves Partnereink!

Egy remek, online képzési lehetőségre szeretnénk felhívni szíves figyelmüket!

A turisztikai szolgáltatások piacra jutását számos eszközzel segíti a Magyar Turisztikai Ügynökség, ezt szolgálják a Turizmus Akadémia oldalon hozzáférhető turizmus témakörben elérhető képzések is.

Az e-learning weboldal létrehozásának célja az volt, hogy a turizmusban dolgozóknak tematikus szakmai, réspiaci tudást biztosítson. A kurzusokon az érdeklődők megismerhetik a jelentős növekedési potenciállal rendelkező termékek fejlesztésében rejlő lehetőségeket, ezzel is fokozva versenyképességüket, eredményességüket.

A hozzaferheto.turizmusakademia.hu e-learning weboldal ingyenesen, számos izgalmas tananyaggal segíti a szakmabelieket abban, hogy fejlődni tudjanak a szenior, akadálymentes, orvosi és hozzáférhető turizmusban. A program tananyagának összeállításához az MTÜ szakmai publikációit és a program keretében elvégzett kutatások információit is felhasználták.

Minden résztvevő egy egyszerű regisztrációt követően a https://hozzaferheto.turizmusakademia.hu/hu honlapon ingyenesen hozzáférhet a tananyagokhoz, és azokhoz bármikor újra vissza is térhet. A képzések során könnyed, játékos módon, az online térben sajátítható el a tudás. A kurzusokat vizsga zárja, melyet oklevél is igazol. A tananyagot akkor is érdemes olvasni, ha az opcionális vizsgakérdések megválaszolására nem kerül sor.

Ezúton szeretnénk tehát ösztönözni Önöket, hogy mind nagyobb létszámban használják ki ezen kiváló lehetőséget tanulásra, fejlődésre. 

Bármely felmerülő kérdés esetén keressenek minket bátran akár személyesen a Tourinform irodában, akár az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

vissza