HU

V. Zalakaros - Kis-Balaton Futóverseny 2020. 09. 19. (szombat)

KUTYÁS NEVEZÉSI LAP

Az előnevezés megkönnyíti a szervezők munkáját. Köszönjük!

Minden mező kitöltése kötelező!

A futó:

2,5 km
5 km
(Kérjük a megfelelő opciót jelölni)

Az útvonal és a versenyszámok fordítói, haladási iránya, útvonala, nyilakkal, táblákkal és technikai személyzettel lesz biztosítva.

A futóversenyen a legalább 10. életévüket betöltött sportolók indulhatnak. Amennyiben a jelentkező életkora alapján még nem töltötte be a 18. életévét, úgy a versenyen való részvétel feltétele, hogy törvényes képviselője aláírja a felelősségvállalási nyilatkozatot, ezzel hozzájárulva a jelentkező nevezéséhez és az adatok kezeléséhez.

18. életévét be nem töltött jelentkező esetén szükséges felelősségvállalási nyilatkozat letöltése!
(A felelősségvállalási nyilatkozatokat emailben, a tourinform@zalakaros.hu email címen várjuk szkennelt formában, vagy a helyszínen, a verseny kezdete előtt kérjük átadni. Amennyiben a 18. életévét be nem töltött jelentkező nem rendelkezik szülő, vagy gondviselő által aláírt beleegyező nyilatkozattal, úgy a versenyen való részvétel megtagadható.)

Az előnevezés az előnevezési díj befizetésével válik véglegessé! Az utaláshoz szükséges adatokat számla formájában, a nevezési szándék rögzítését visszaigazoló emailben küldjük el a jelentkezőknek. Amennyiben a számla kézhezvételétől számított 8 napon belül nem érkezik megaz előnevezési díj az adott számlaszámra, úgy a nevezés törlésre kerül.