HU
Főoldal » Hírek » Keressük az ország első bikefood ételét!

Keressük az ország első bikefood ételét!

2019. 04. 03.
Keressük az ország első bikefood ételét!
Magyarország első WILD FOOD étele - a gŐZgombóc

 

ZALAKAROS GO BIKE

KERESSÜK ZALAKAROS KEDVENC TÉSZTAÉTELÉT ÉS MAGYARORSZÁG ELSŐ BIKEFOOD ÉTELÉT!

 

Kulináris küldetésünk egyik zászlóshajója a hagyományokon alapuló gasztronómiai értékteremtés, valami új megalkotásán keresztül. Ezt a törekvést állítottuk „Élménnyel Teli Ízek” programunk középpontjába, de ennek a jegyében alkottuk meg tavaly Zalakaroson az ország első WILD FOOD ételét, a gŐZgombócot is.

Idén ismét egy új kategóriát alkotunk, a Zalakaros Go Bike tematikára illeszkedve keressük az ország első bikefood ételét, de Zalakaros kedvenctésztaételét is újragondoljuk az egészségtudatosság jegyében.

Nincs más dolgotok, mint a lenti elérhetőségeink valamelyikére elküldeni ételetek saját fotóval illusztrált receptjét a kategória megjelölésével. A két kategória a klasszik és a bikefood. A klasszik receptek beérkezése után a karosi gasztro-műhely javasolja a 10 döntős alkotást, amelyeket profi séfek készítenek el a szakmai zsűri számára, akik kiválasztják Zalakaros kedvenc tésztaételét. Az ország első bikefood ételéről egy „bikefood” zsűri fog dönteni.

MITŐL KLASSZIK?

Ebben a kategóriában elsősorban a hagyományokon alapuló, szülőktől, mesterektől ellesett zalai tésztaételek receptjeit várjuk. A klasszikkategória célja a térség gasztronómiai értékeinek zalakarosi kínálatba való beemelése, ezért az értékelésnél fontos szempont lesz az ételek étlapra vihetősége. A recepteket idén is zalakarosi séfekkel gondoljuk újra és ők elevenítik meg a recepteket a zsűri számára.

MITŐL BIKEFOOD?

A mi bikefood-unk, ahogyan a neve is mutatja, innovatív és fantáziadús, tele élettel és energiával: minőségi szénhidrátokból készül, rostokban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, így folyamatos energiaszintet biztosít a tekeréshez. Mobilis: elfogyasztása nem körülményes, akár a „nyeregben” is fogyasztható.

 

MINDKÉT KATEGÓRIÁBA NEVEZHETNEK MAGÁNSZEMÉLYEK, BISZTRÓK ÉS ÉTTERMEK IS!

 

Nevezés: e-mailen a marketing@zalakaros.hu címen, vagy postán: Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft., 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 10. Fontos, hogy csak saját ételfotókkal lehet nevezni!

 

NYEREMÉNYEK:

Zalakaros kedvenc tésztaétele receptje díj: 100.000 Ft készpénz.

Magyarország első bikefood étele receptje díj: egy különleges hangulatú, Kellys Royal Dutch holland stílusú aluvázas bringa, kosárral és három sebességes agyváltóval felszerelve.

bringa

Mindkét kategória győztese egy-egy egyedi készítésű gravírozott emléktárggyal büszkélkedhet, és mind a 10 döntőbe jutott recept beküldője értékes ajándékcsomaggal lesz gazdagabb Zalakaros város jóvoltából.

A receptbeküldők között továbbá kisorsolunk egy 2 éjszakás, félpanziós wellness pihenést 2 fő részére, egy 4 csillagos zalakarosi szállodajóvoltából.

RECEPT BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2019. MÁJUS 31.

EREDMÉNYHIRDETÉS: MINDKÉT KATEGÓRIA GYŐZTESE A MAPEI TOUR DE ZALAKAROS 0. NAPJÁN SZERVEZETT DÍJÁTADÓN KERÜL KIHIRDETÉSRE, 06.21-ÉN.

zalakaros.hu/bikefood

A kiírás és program változásának jogát fenntartjuk.
vissza