HU
Főoldal » Turisztikai » Királynőt választottak

Királynőt választottak

2017. 07. 11.
Királynőt választottak

A nemespátrói Bogár Szabina nyerhette el idén a Kannavirág Királynő címet a városunkban immár ötödik alkalommal megrendezett szépségkirálynő választáson.

Udvarhölgyei Szaluter Tünde és Kőhalmi Vivien lettek, előbbi a Pest megyei Dányból, utóbbi Szombathelyről érkezett.

Az idei évben több mint ötvenen jelentkeztek az előválogatásra, ahonnan az online szavazásra húszan jutottak be, közülük pedig tíz szépség kerülhetett a döntőbe.

A hölgykoszorú a Kannavirág Királynő választás esti megmérettetése előtt a strandon is bemutatkozott, komoly sikert aratva a strandolók között, az igazi bemutatkozás azonban július 8-án este, a Dísz téren, zsűri és népes nézőközönség előtt történt.

A leányok utcai, strandi és estélyi viseletben is megmutatták magukat, kétségtelen azonban, hogy a legnagyobb sikert az est során is a bikinis bevonulással aratták.

Az átöltözések között a nézők nem unatkoztak, hiszen több színvonalas produkció is szórakoztatta őket. Fellépett az Enter Breakers formáció, Nagy Jonathan illuzionista és társa, a nagykanizsai Várkonyi Daren. Utóbbi fiatalember zsenge kora ellenére nagy magabiztossággal mutatkozott be a színpadon, ügyes trükkjeit nagy tapssal fogadta a közönség is.

A nézősereg a zsűri tagjaként is bemutatkozó Varga Viktor mini koncertjének is örülhetett, illetve Varga Izabella és Szőke Zoltán profi műsorvezetésének segítségével megismerkedhetett a hölgyekkel is.

-   Zalakaros szimbolikus virága a Kannavirág, melyből évről évre több mint 30.000 tő díszíti az idén 20 éves születésnapját ünneplő várost. Minden évben a Kannavirág virágzásának idején kerül megrendezésre a nagysikerű királynőválasztás, ahol megválasztják Zalakaros legszebb virágszálát is, de a 20 éves évfordulóból kerekített 2.0-ás misszió, szó szerint új köntösbe öltözteti a lányokat – jelezte a rendezvény kapcsán Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője. - A rendezvény az évek alatt országhatáron átnyúló programmá nőtte ki magát, amit a helyszínen általában 1500-2000 ember és neves zsűri kíséri figyelemmel.

A zsűri tagjai: Sütő András színész, Varga Viktor énekes, Balassa-Szökrönyös Éva az ETALON magazin főszerkesztője, Styaszni Dorina, a 2016-os Kannavirág Királynő választás győztese és Benkő Péter fotóművész voltak.

A versenyzők megjelenéséről az idei évben a nemzetközi sikereket elért divattervező és modell, Dudik Szonja gondoskodott, kifejezetten a jubileumi eseményre összeállított kollekciókkal.

A Kannavirág Királynő értékes nyereményekkel távozhatott: 150.000 forint készpénz Zalakaros város felajánlásából, 2 éjszakás kikapcsolódás a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel jóvoltából, címlapfotózás az Etalon Magazin jóvoltából Benkő Péter közreműködésével, egy városi kerékpár a Yanko’s Bike jóvoltából, 30.000 forint értékű tetszőlegesen felhasználható ajándékutalvány a Zalakarosi Fürdő felajánlásából és Dudik Szonja által tervezett egyedi fürdőruha lehetett az övé.

vissza