HU
Főoldal » Hírek » Közös akciókban is gondolkodik Karos és Sárvár

Közös akciókban is gondolkodik Karos és Sárvár

2018. 11. 29.
Közös akciókban is gondolkodik Karos és Sárvár
Hosszútávú együttműködési megállapodást kötött a zalakarosi és a sárvári fürdő.

A két létesítmény részéről Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója és Vojtkó Tibor, a sárvári fürdő vezérigazgatója látta el kézjegyével a megállapodást.

A részletekről szólva Vojtkó Tibor elárulta: az összehangolt tevékenység műszaki, üzemeltetési, gazdasági és marketing területeket érint.

- Mindkét fürdő hasonló pozíciókkal és feltételekkel rendelkezik, közös vonás a családok felé nyitás is - jelezte Cziráki László. - Úgy véljük, tudunk egymás számára olyan jó gyakorlatokat átadni, melyek a vendéglétszám növelésében és újabb eredmények elérésben mindkét fürdő számára újabb sikereket hozhatnak.

Cziráki László a Zalakarosi Fürdőről szólva elmondta: sikerekről tudnak beszámolni, hiszen az egyik régi terv, az élménycentrum megújítása valósággá vált, pályázati támogatással fejleszteni, bővíteni tudják a szaunaudvart, és nemrég érkezett a hír, hogy száz százalékos pályázati támogatottsággal a jövő évben több képzést is meg tudnak majd valósítani a dolgozók és a menedzsment esetében egyaránt. Hangsúlyozta: bízik abban, hogy a fürdők közötti együttműködés jó példákat mutat más területeken is a jövőben.

Vojtkó Tibor úgy vélekedett: a létesítmények nem vetélytársai egymásnak, hiszen más területekről szólítják meg a vendégeket. Lehetőséget lát azonban abban, hogy közös marketing akciókkal mindkét fürdő meg tud szólítani olyan vendégkört, mely mind Zalakarosra, mind Sárvárra kíváncsi.

Az együttműködésből a fürdők munkatársai is profitálhatnak majd, hiszen annak keretében kedvezményes belépőt is biztosítanak a cégek munkavállalóiknak  a partnerfürdőbe.

vissza