HU
Főoldal » Hírek » Nyári gyermektáborral segíti munkavállalóit a Hunguest Hotel Freya

Nyári gyermektáborral segíti munkavállalóit a Hunguest Hotel Freya

2021. 07. 07.
Nyári gyermektáborral segíti munkavállalóit a Hunguest Hotel Freya
Júliusban és augusztusban nyári táborokat szervez munkavállalói gyermekeinek a Hunguest Hotel Freya.  A szálloda így próbál segíteni az alkalmazásában álló olyan kisgyermekes szülőknek, akik nehezen tudják megoldani a gyermekfelügyeletet az óvodai és általános iskolai nyári szünet idején.

A Hunguest Hotel Freya dolgozóinak gyermekei térítésmentesen vehetik igénybe a szállodában megszervezett nyári táborokat, napi négyszeri étkezést biztosítanak számukra, illetve dedikáltan nekik szóló programokon vehetnek részt. Kézműves foglalkozások, különböző animációk várják a szálloda legkisebb vendégeit, továbbá bepillantást nyerhetnek a szállodai élet mindennapjaiba, megismerhetik azokat a területeket, munkaköröket, ahol szüleik dolgoznak nap mint nap.

A Hunguest Hotel Freya által szervezett nyári táborokban szakképzett óvodapedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel, a foglalkozások elindítását pedig hosszas előkészítés és az engedélyek beszerzése előzte meg.

„Minőségi vendégélmény nem létezik elhivatott, szakképzett munkavállalók nélkül, szállodánk a koronavírus-járvány okozta féléves üzemszünet idején is megélhetést biztosított összes munkavállalójának, így nem volt kérdés, hogy nyári gyermekfelügyelettel segítjük azokat a kollégákat, akik egyébként ezt csak nehezen tudták volna megoldani. A szállodában szervezett nyári tábor egyedülálló lehetőséget biztosít arra is, hogy a gyermekek megismerjék szüleik munkájának mindennapjait. - mondta el Perjési Levente, a Hunguest Hotel Freya igazgatója.

A Hunguest Hotels zalakarosi egysége mellett a gyulai Hunguest Hotel Erkel, a nyíregyházi Hunguest Hotel Sóstó és az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference ad helyet a kollégák gyermekeinek szervezett táboroknak.

A Hunguest Hotel Freya közel féléves üzemszünetet követően, 2021. május 7-én nyitott újra, az 5,5 millió beoltott elérését követően pedig már védettségi igazolvány nélkül fogadhatja pihenni vágyó vendégeit.

További információ: press@hunguesthotels.hu

vissza