HU
Főoldal » Hírek » Ötcsillagos minősítés három kategóriában

Ötcsillagos minősítés három kategóriában

2021. 10. 06.
Ötcsillagos minősítés három kategóriában
Ötcsillagos minősítés három kategóriában 

A Magyar Fürdőszövetség nemzeti védjegy minősítésének ellenőrzése után újra ötcsillagos minősítést szerzett a Zalakarosi Fürdő.

Podlovics Péter elmondta, ami a hosszú távú terveket illeti, a fejlesztés folyamatosan zajlik, amelynek célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk fogadni a Zalakarosi Fürdőre érkező vendéget, ehhez pedig a  Magyar Fürdőszövetség nemzeti védjegy minősítésének ellenőrzése során újra a legmagasabb, ötcsillagos minősítést szerezte meg a társaság. Az értékelés során a minősítő szakbizottság számos szempontot figyelembe véve állította fel pontozási rendszer segítségével az értékelését.

Az attrakciók kínálata mellett többek között vizsgálták a környezeti adottságokat, infrastruktúrát, medencéket, vízkezelést és vízminőséget, parkosítást, hulladékkezelést, elsősegélynyújtást, vendéglátást, amelyek mindegyikéből kiválóan vizsgázott a fürdő.

A vezérigazgató optimistán tekint a 2021-es évre, az elkészült fejlesztésekkel, hatékony vezetéssel és kiváló munkavállalókkal további szép eredményeket érhet el a társaság. 

vissza