HU

Rólunk mondták

Zalakaros Ágnes és Zoltán szemével

Ágnes (67): A Zalakaroson eltöltött egy hét alatt az ízületi fájdalmaim jelentősen enyhültek, nemcsak a napi több órás fürdőzésnek és pihenésnek köszönhetően, de a szakorvos által felírt pakolásoknak és gyógykezeléseknek is. A hét végére már én voltam a legfürgébb a reggeli vízi tornán!

Zoltán (71): Legénykorom óta nem volt részem olyan élményben, ahogy egy pince oldalában ülve, a naplementét nézve poharamban gyöngyözött a jó bor, a zöld tájak, a délutáni hosszú séták a gondozott parkokban és a virágos városban, és a sok vendégszerető mosoly – megfiatalítottak.

Zalakaros Gábor és Anna szemével

Gábor (45): Mintha mázsás súly került volna le a vállamról, a munkából hazahozott stresszt otthagytam a karosi medencékben, a Kis-Balaton partján a pecabot végén, a kilátóban vagy az egyik házias étteremben a túrós rétes mellett. És hiába mondja a feleségem, hogy nem mozgok eleget, a karosi pihenés alatt tenisz, lovaglás, úszás – minden belefért!

Anna (39): Ha sorrendet kellene állítanom, akkor a legjobb az egy órás talpmasszázs volt, ezt követte a pezsgőfürdő, és a minden napi szauna ceremónia, a kerékpártúra, és az a pillanat, amikor elsőként értem fel a dombtetőre és elém tárult a panoráma. És majdnem elfelejtettem az esti vacsorákat és színes programokat – már csak a férjemnek kell megtanulnia táncolni.

Zalakaros Márk és Lilla szemével

Márk (9): A Lilla nem mert lecsúszni a fekete lyuk csúszdán sem, és a bivalyrezervátumban sem mert közel menni, mint én, jobban félt a lovon és akkor is amikor sétarepülőn láttuk felülről a házakat. De ahhoz képest hogy lány, egy egész tál dödöllét megevett egyik este, és a strandon is minden medencét kipróbáltunk, és együtt néztük meg a bábszínház előadást a fő téren. Megszerettem a Karos Kocka nevű süteményt, remélem jövőre is visszajövünk.

Lilla (7): A legjobban a nagy strand tetszett, a sok medence és fa, és a vizi gomba, ami alatt el tudtam bújni anyu elől, és nem látott meg. Sok zenés és táncos programon voltunk, és a rajzversenyt is megnyertem, és óriási csavaros fagyit kaptam a játszótér után minden délután!

Zalakaros Gergő és Julcsi szemével

Gergő (28): A párommal mindketten nagyon aktívak vagyunk, de Zalakarosban nem kellett csalódnunk: bringa, quad, teke, billiárd, gyalogtúra, esti bulik mindenre volt lehetőség. Másnap pedig wellness, úszás, a vadvizes élménymedencét nem lehet megunni. Azért a legemlékezetesebb a hőlégballonos leánykérés marad…

Julcsi (23): Végre kiolvastam egy könyvet a napozóteraszon, rá tudtam venni a páromat egy romantikus esti kertmozira, kipróbáltam a karaoke-t és voltunk egy tuti borkóstolón, ahol életem legistenibb forró sajtos pogácsáját ettem. Hogy hotel, vagy magánszállás azt nem tudom, de jövőre is jövünk!

Nyerjen sétarepülést!
Legyen részeseegy 15 perces sétarepülésnek!
Vegyen részt nyereményjátékunkban!
Játszom