HU
Főoldal » Élménnyel teli ízek Zalakaroson » Vaddisznó pityókásan „Kondérban rotyogtatott vadkan, amely jó vadászunk borát megivá utána belehalá„

Vaddisznó pityókásan „Kondérban rotyogtatott vadkan, amely jó vadászunk borát megivá utána belehalá„

2017. 05. 01.
Vaddisznó pityókásan „Kondérban rotyogtatott vadkan, amely jó vadászunk borát megivá utána belehalá„

Hozzávalók

  • Vaddisznócomb 1,8 kg
  • Szalonna 30 dkg
  • Vöröshagyma 30 dkg
  • Fokhagyma 10 dkg
  • Gomba 40 dkg
  • Só 5 dkg
  • Őrölt fekete bors 5 dkg
  • Kakukkfű 5 g
  • Borókabogyó 5 g
  • Vörösbor 5 dl
  • Őrölt kömény 5 dkg
  • Házi tarhonya 70 dkg

Recept

A vadkan combját mesd fel kockára, s mosd meg. A szalonnát mesd kockára tedd lábasba s olvaszd ki. A megvágott hagymát tedd hozzá, s pirítsd meg a zúzott fokhagymával is. Tedd reá
a kockára mesett húst szörszámozd sóval, borssal, őrölt köménnyel, kakukkfűvel, borókabogyóval.

Közben a gombát messd meg s tedd fére.
Mikor a hús majdnem puha, öntsd hozzá a gombát, itasd meg jó vörösborral.

Ha már elkészült házi tarhonyát adj hozzá.

letöltés

vissza
Nyerjen sétarepülést!
Nyerd mega 3 fő részére szóló sétarepülést!
Játszom