HU
Főoldal » Vendéglátás » Kilátó Borozó

Kilátó Borozó

8749 Zalakaros, Kilátó út 44.
Kilátó Borozó

Elérhetőségek

Telefon: +36 93 701 010

Honlap: kilatoborozo.hu/etel-ital-kinalat

Email: zsoltdemeny@gmail.com

Nyitva tartás: A Kilátó Borozó március 15-én nyit

Családias hangulatú étterem és borozó a zalakarosi kilátónál!

 

Zalakaros egyik legkedveltebb kirándulóhelye a kilátó. Ezt a gyönyörű erdővel szegélyezett helyet a városból könnyű szerrel megközelíthetjük, gyalogosan körülbelül 20 perc séta, de autóval is elérhető. A 2005-ben felújított 16 méter magas kilátóból, páratlan panoráma tárul elénk. Tiszta időben a környező települések a Kis-Balaton, sőt még a badacsonyi hegy is látható.

A kilátó tövében található családias hangulatú borozónk. Minimális belső térrel rendelkezünk, de ezt ellensúlyozza, a virágokkal és buja növényzettel körül vett hangulatos kerthelyiségünk, melynek kétharmada fedett. Nálunk megpihenhetnek és felfrissülhetnek a kirándulók, de a szórakozni vágyókról sem feledkeztünk meg. Minden második este élőzenével várjuk vendégeinket.

Számunkra az is nagyon fontos, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat, ezért játszóházzal várjuk a gyermekkel érkező családokat.

Vendégeink borválasztékunkból megismerhetik a helyi és a dunántúli borokat. Különlegességünk, hogy ételeink közül a gulyáslevest és a babgulyást szabadtéren főzzük és ezt közvetlenül vendégeink előtt szedjük és tálaljuk.