HU
Főoldal » Hírek » Zalakaros az Utazás kiállításon

Zalakaros az Utazás kiállításon

2017. 03. 06.
Zalakaros az Utazás kiállításon

Városunk idén is bemutatkozott az év legnagyobb turisztikai kiállításán.

A balatoni régió közös standján, valamint a Magyar Fürdővárosok Szövetsége standján is önálló pulttal jelent meg városunk az idén 40. alkalommal megrendezett Utazás kiállításon.

A Balatoni Turizmus Szövetség közreműködésével szervezett régiós standon és a Magyar Fürdővárosok Szövetsége standján is a Gránit Gyógyfürdővel közösen vett részt a Zalakarosi Turisztikai Egyesület.

- Fontos Zalakarost a térségi termék részeként is definiálnunk, amellett, hogy önálló, a versenytársakétól megkülönböztethető desztinációként is helyt kell állnunk a fokozódó versenyben. A kettős cél megvalósítása kiemelt feladatunk, ez vezérelt minket a közös standon való megjelenés koncepciójának kialakításakor – jelezte a szakmai bemutató kapcsán Kovács Szabolcs, a turisztikai egyesület vezetője.

A várossá válásának 20. évfordulóját idén ünneplő Zalakaros jubileumi logója, a 2.0 program állt a kommunikáció középpontjában, ami az évfordulóra való utaláson túl a város marketing-kommunikációjában történt megújulásra is utal.

Zalakaros az információs anyagok mellett idén konkrét csomagajánlatokat is kínált a publikumnak, valamint az idén 10 éves jubileumát ünneplő Tour de Zalakaros rendezvényre is kedvezményesen lehetett nevezni a helyszínen.

A nyeremények közül 2 db CTM (Bora 1.0 és Tranz 1.0) típusú kerékpár is a dekoráció részét képezte a zalakarosi standon, valamint a 10 éves jubileum alkalmával debütált a Mapei Tour de Zalakaros cégek számára meghirdetett csapatversenye is, a Szabadics Ride Company Challenge.

vissza