HU
Főoldal » Hírek » Zalakaros polgármestere a TOP 10-ben

Zalakaros polgármestere a TOP 10-ben

2020. 02. 04.
Zalakaros polgármestere a TOP 10-ben

A hazai turisztikai élet legfontosabb szereplőit bemutató szakmai kiadványba - idén már második alkalommal – került be Novák Ferenc, Zalakaros város polgármestere is a hazai turizmus TOP 10 legsikeresebb vidéki polgármesterei között.

Hetedszer jelent meg a turizmus exkluzív kiadványa, a TOP 50.

A szakmai szervezetek zsűrizése révén azok a személyek szerepelnek a kiadványban, akiknek 2019-ben meghatározó befolyása  volt a magyar turizmusban. Szállodaláncok, utazási irodák, légitársaságok, szakmai szervezetek vezetői és gasztronómiai szakemberek is megtalálhatóak a lapban.

Ezúttal sem állítanak fel sorrendet az 50 meghatározó szereplő között, csupán a szakma összetettségét reprezentáló TOP 50-et adják közre. A kiadvány egyik újdonsága, hogy bekerültek mindazok a vidéki polgármesterek is, akik évek óta fontos ügyként kezelik városuk turisztikai fejlődését.

A kiadványban - immár második alkalommal - bemutatnak 10, legfeljebb 35 éves, ígéretes fiatalt is, akik hamarosan bekerülhetnek a legnagyobbak közé. A TOP 10 fiatalt a turizmus.com felületén leadott ajánlások száma helyezte a többiek elé.

További részletek:
https://turizmus.com/szemelyi-hirek/top-50-polgarmesterek-a-turizmusban-1168470

vissza