HU
Főoldal » Hírek » Zalakaros polgármestere a TOP 50-ben

Zalakaros polgármestere a TOP 50-ben

2019. 02. 05.
Zalakaros polgármestere a TOP 50-ben
A hazai turisztikai élet legbefolyásosabb személyiségeit bemutató szakmai kiadványban, a TOP 50-ben idén - első alkalommal - helyet kapott Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere is.

Az exkluzív kiadványt a Turizmus Kft. hagyományos február 1-jei Turisztikai Díjátadó Gáláján és Évadnyitó Fogadásán vehette kézbe a szakma.

A szakmai szervezetek zsűrizésre révén azok a személyek szerepelnek a kiadványban, akiknek 2018-ban meghatározó befolyása  volt a magyar turizmusban. Szállodaláncok, utazási irodák, légitársaságok, szakmai szervezetek vezetői és gasztronómiai szakemberek mellett bekerültek mindazok, akik az elmúlt évben a leginkább befolyásolták a GDP csaknem tíz százalékát és 400 ezer ember megélhetését biztosító ágazat mindennapjait.

- Ezúttal is külön fejezetet szentelünk azoknak a kormánytagoknak, illetve kormányzati szereplőknek, akik meghatározó befolyással bírnak a turisztikai ágazatra, az ötvenes listán viszont most is kizárólag turisztikai szakembereket és üzletembereket, valamint velük szorosan együttműködő polgármestereket szerepeltetünk. A listán 12-en szerepelnek hatodszor a legbefolyásosabbak között, 10-en pedig először - közöle a kiadvány szerkesztősége.

A kiadvány újdonsága, hogy bemutatnak benne 10, legfeljebb 35 éves, ígéretes fiatalt is, akik hamarosan bekerülhetnek a legnagyobbak közé.

vissza