HU

Gyógy- és Élményfürdő Zalakaros

A több mint 50 éves Zalakarosi Fürdő nem csak gyógyulást, hanem erőt és felejthetetlen élményeket garantál az egész családnak!

1965-től építjük, fejlesztjük, bővítjük fürdőnket az Ön igényeinek megfelelően. Napjainkra strandfürdőnk és fedettfürdőnk mellett rendelkezünk külső-belső élményfürdővel, fantasztikus csúszdaparkkel, megújult gyógycentrummal és nem csak gyógyászati, hanem rengeteg wellness, medical wellness és alakformáló szolgáltatással.

Fő célunk, hogy a család minden korosztályának találkozóhelye legyünk, ahol a gyógyvízre épülő gyógyászati kezeléseink széles skálája mellett az értékes ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával a Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreációt és a felüdülést nyújtsunk. Emellett pedig a kisebbeknek részére a Vízipók - Csodapók Gyermekvilág és Adrenalin Csúszdapark megannyi attrakciója biztosítja az élményekben bővelkedő családi kikapcsolódást.
  

A gyönyörű parkosított környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámedencéig, változatos funkciójú medencék, extrém csúszdáink biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást. Jöjjön és gyógyuljon, pihenjen Zalakaroson!

Bővebben