HU

Zalakarosi Fürdő

A több mint 50 éves Zalakarosi Fürdő nem csak gyógyulást, hanem erőt és felejthetetlen élményeket garantál az egész családnak!

1965-től építjük, fejlesztjük, bővítjük fürdőnket az Ön igényeinek megfelelően. Napjainkra strandfürdőnk és fedettfürdőnk mellett rendelkezünk külső-belső élményfürdővel, fantasztikus csúszdaparkkal, kül- és beltéri gyermekvilággal, megújult gyógycentrummal és nem csak gyógyászati, hanem rengeteg wellness, medical wellness és alakformáló szolgáltatással is.

Fő célunk, hogy a család minden korosztályának találkozóhelye legyünk, ahol a gyógyvízre épülő gyógyászati kezeléseink széles skálája mellett az értékes ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával a Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreációt és a felüdülést nyújtsunk. Emellett a gyermekek részére a kültéri és beltéri gyermekvilág és Adrenalin Csúszdapark megannyi attrakciója biztosítja az élményekben bővelkedő, felejthetetlen kikapcsolódást.
  

A gyönyörűen parkosított környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámedencéig, változatos funkciójú medencék, extrém csúszdák biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást. Jöjjön és gyógyuljon, pihenjen Zalakaroson!

Bővebben