HU

Medencéink

Sport medence – sekély részén labdázni, vízi játékokat játszani is van lehetőség, mélyebb, középső részén úszásra kijelölt sáv található, legmélyebb részén pedig ugró dobogóról csobbanhatnak a hűs habokba vendégeink.

Gyógyvizes medence – kültéri, gyógyvízzel töltött medence a gyógyulni vágyó vendégeknek. A jó levegő és a megfelelő árnyékolás révén kellemes környezetben tehetik mindezt.

Termálvizes medence – a vízi tornák helyszíne.

Családi medence – változó vízmélységű medence a család minden tagja számára, ahol ugrálhatnak, csúszdázhatnak, a vállalkozó kedvűek pedig erejüket kipróbálva végigkapaszkodhatnak a vízi ösvényen.

Gyermek pancsoló – a kisgyermekek számára kialakított medencét a közepén található, sündisznóra emlékeztető vízköpő teszi érdekessé.

Hullámfürdő – igazi tengerparti hangulatot idéz a folyamatosan mélyülő hullámmedence, ahol óránként két alkalommal kolomp-szó jelzi a "tengeri vihar" kezdetét.

Családi és extrém csúszdapark

A strandi csúszda együttes egy 81 m hosszú „Anakonda", kettő „Kamikaze" és egy 3 pályás családi rámpa-csúszdából áll. A nagy csúszdák 8 éves kortól, a családi 3 sávos csúszda 0-6 éves korig szülői felügyelettel, 6 éves kortól önállóan használható.

A strandi csúszdaparkhoz kapcsolódó, extrém csúszdaelemeket felvonultató Adrenalin Csúszdapark 5 csúszdából álló komplexum, mely közel 20 méteres indítómagasságával kiemelkedik környezetéből és kalandokra csábítja az izgalmakra vágyó, 12 év feletti korosztályt.
A csúszdák igénybevétele a strandi belépőben benne foglaltatik, külön díjat nem kell fizetni.

Kültéri gyermekvilág

Több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en, többszintes medence komplexummal várja a gyerkőcöket - 0-12 éves korig - a Zalakarosi Fürdő kültéri gyermekvilága.
A kétszintes medence alsó szintjén, napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak a lurkók. Különböző színű és formájú csúszdák kalandra hívogatnak, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett a szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak hatalmas csatákat.

Játszóudvar

A kültéri gyermekvilág közvetlen közelében lévő Játszóudvarban felkészült animátor csapat várja különféle programajánlattal, a hét minden napján a kicsiket és a nagyobbakat. Egész nap kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyermekek: rajzverseny, jelmezkészítés, arcfestés állandó része a programkínálatnak.

A programokon kívül mászótorony várja a bátrakat, az udvarban mászófal, mászókák, libikóka és rengeteg kültéri játék található.

A programokra, vetélkedőkre a a Játszóudvaban lehet nevezni, innen indulnak a versenyek. A nap végén pedig a program részeként táncparketté is alakulhat az udvar.

Sok meglepetéssel, érdekes, mókás feladattal ismerkedhetnek meg a gyerkőcök.