HU
Főoldal » Hírek » Futással jótékonykodtak

Futással jótékonykodtak

2016. 12. 05.
Futással jótékonykodtak

Ez évben is hasznos ajándékokat juttathat el a Szociális Alapellátó Szolgálat a Zalakaroson és a város térségében élő rászoruló családokhoz.

A második alkalommal megrendezett jótékonysági futáson gyűltek össze azok a felajánlások, melyekkel széppé tehetik a rászorulók karácsonyát.

A Zalakarosi Futrinkák, a város önkormányzata, a turisztikai egyesület és az alapellátó szolgálat által közösen szervezett jótékonysági futáson közel száz futó, gyalogló vagy bringázó nevezett, nevezési díjként tartós élelmiszert, játékot hozva.

A jótékonysági akcióba ezúttal bekapcsolódott a nagykanizsai Fitpoint Mozgásközpont is, melynek edzői nemcsak gyűjtötték, de Zalakarosra el is hozták a terembe járó vendégek felajánlásait, s természetesen vállalták a futást is. Ugyancsak bekapcsolódtak a rendezvénybe a nagykanizsai tájfutó klub futói, és sok zalakarosi, köztük egészen apró gyermekek is. A jó hangulatú délután mindenki számára hasznosan telt, hiszen a résztvevők egyrészt átélhették a mozgás örömét, másrészt a segítés, a jótékonykodás nemes és jóleső érzését.

A futók által hozott adományokat a szakszolgálat minden rászorulónak még karácsony előtt kiosztja, a szolgálat munkatársai ezúton is köszönik a lelkes és segítő hozzáállást mindenkinek!

A jótékonysági futás mellett továbbra is várják a cipősdoboz felajánlásokat a Civil Házban, a Közösségi Házban és a Tourinform-irodában: a cipősdobozokba gyermekek számára készíthetünk össze jó állapotú, általunk már használt játékokat.

 

vissza