HU

Segway túra Zalakaros: a környezetbarát cirkálás!

A Segway túra során Zalakaroson a parkok, a szép természetvédelmi körzetek, a védett erdők, csendes és gyors bejárása válik elérhetővé. Extrém terepviszonyok sem jelentenek akadályt, így méltó kihívója lehet, a zajos környezetzavaró “Off-road”-os járműveknek.

Üzletünk egész évben nyitva tart! Túráink telefonos időpont egyeztetés alapján, min. 2 főtől, a hét bármely napján indulnak.

Az első olyan önegyensúlyozó közlekedési eszköz, amelyet arra terveztek, hogy bárhová elvigyen. Lehetőséget ad arra, hogy gyorsabban közlekedj és a közlekedés igazi szórakozás lesz számodra.

A Segway azért fantasztikus, mert függőleges helyzetben tud maradni, amikor előredőlsz, bár csak két kereke van. Sok technológiai érdekességet sűrítettek bele, ezt azonban észre sem veszed. Se gáz se fék, csak testbeszéddel irányítod.

Rohanó világunk néha megkövetel egy kis pihenést az embertől, szervezetünknek szüksége van ugyanis arra, hogy a stresszes mindennapok után elvonatkoztasson a munkától és kikapcsolja agyát, ezáltal a pillanatnak éljen. Függetlenül attól, hogy városban vagy egy vidéki kis faluban él, a természet minden esetben kitűnő kikapcsolódást nyújt arra, ha szeretnénk alaposan elfelejteni egy keményen átrobotolt hét minden gondját-baját. Ha ön is ebben a cipőben jár és szeretne egy kicsit kikapcsolni, miért nem választja a zalakarosi gyógy- és termálfürdő szolgáltatásait vagy éppen egy alapos Segway kirándulást, túrát a várost körülvevő festői környezetben, a Göcsej vadregényes tájain?

Mivel végérvényesen beköszöntött a tavasz, a télnek pedig várhatóan már csak az év utolsó felében jut komolyabb szerep, ezért érdemes az irányt az erdők felé venni, a nagy kirándulások ugyanis lehet, hogy elfárasztják a testet, de mellette olyan feltöltődést biztosítanak a léleknek, hogy az pótolhatatlan. 

A város turizmusa ugyanis az utóbbi időben ugrásszerű fejlődésnek indult, így sorra nyíltak az újabb és újabb zalakarosi szállások, amelyeknek köszönhetően bárki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet, érkezzen a zalakarosi gyógyfürdő miatt a városba vagy éppen csak azért, hogy körbejárja egy gyors de csendes Segway-en Göcsej legszebb erdőit, hegyeit és völgyeit, hiszen nincs is jobb kikapcsolódás egy nagy kirándulásnál a természetben.

Zalakaros környékén ráadásul számtalan kijelölt turistaút várja a hatalmas séták szerelmeseit, hogy felfedezzék és bejárják, becirkálják a várost körülvevő festői tájat. Ennek köszönhetően azoknak sem kell aggódniuk, akik csak azért nem mernek egy nagyobb zalakarosi kirándulást tenni, mert félnek attól, hogy eltévednek a vadonban, ahová nem csak a kikapcsolódás miatt, hanem földrajzi és biológiai tanulmányút céljából is érdemes ellátogatni. A zalakarosi erdők ugyanis csordultig vannak a régióra jellemző növényekkel, amelyek érintetlenül, a maguk szépségével tudják elvarázsolni a turistákat.

Nem szabad megfeledkezni továbbá a zalakarosi Segway túrák során az erdők gazdag állatvilágáról sem, így amennyiben szerencsések vagyunk és a kirándulások során ügyelünk lépteinkre, belebotolhatunk egy kedves őz- vagy nyúlcsaládba, közelről is megfigyelhetünk több, a tájegységre jellemző madarat, de akár kisebb rágcsálókkal is összefuthatunk. Családjának, de főleg gyermekeinek is egy életre szóló élményt jelenthet, amennyiben úgy határoz, hogy a város zaja után a természet élővilága mellett megismerkednek a természet hangjaival is. Ami pedig a kicsiknek szórakozás, végtelen felfedezés és örökös játék, az önnek óriási kikapcsolódás lesz.

Ne feledkezzünk meg ugyanakkor a természet gyógyhatásairól sem, hiszen nem csak a zalakarosi gyógyfürdőben megtalálható gyógyvíznek lehetnek pozitív hatásai, hanem egy zalakarosi kirándulás során a tiszta és friss levegőnek, valamint a napsütésnek is. A napsütés például köztudottan jót tesz az ember lelki állapotának, de a nap sugaraiban megtalálható vitaminok több betegség megelőzésében is hatásos segítséget nyújthatnak. A tiszta és friss levegő, valamint a zöld övezet szintén hasonló hatásokkal rendelkezik, így amennyiben részt veszünk a zalakarosi programokon, netán csak a saját fejünk után haladva egy hétvége során elgördülünk a zalakarosi gyógyfürdőbe, valamint részt veszünk egy környékbeli kiránduláson is, akkor garantáltan hatalmas feltöltődésben lehet részünk. Egy zalakarosi kirándulással tehát csak és kizárólag jól járhatunk, ha ügyesen használjuk ki a pihenésre és a feltöltődésre fordított időkeretet.

A Segway túrának köszönhetően nem csak lehetőség, hanem idő is nyílik arra, hogy közelebb kerüljünk családtagjainkhoz, hogy megbeszéljük azokat a dolgokat, amelyekre a mindennapi rohanásban nem kerül sor, ezáltal garantálhatjuk a hosszú távú lelki feltöltődést.

Ne feledjük ugyanakkor, hogy egy Segway túra után fontos az, hogy testileg is kipihenjük a fáradalmakat, hiszen a zalakarosi kirándulás kellemesen elfárasztja a testünket amellett, hogy maximálisan feltölti a lelkünket. Ehhez szükség lesz arra, hogy a Segway túrát követően barátságos környezetbe, olyan szállásra érjünk, ahol szívesen látnak minket, ahol megkérdezik, hogy jól éreztük-e magunkat és szeretettel fogadják minden kérésünket. A zalakarosi szállások többsége ilyen, éppen ezért nyilván nem lesz nehéz választania a kínálkozó ajánlatok közül.  Miért ne kapcsolódna ki ön is Zalakaroson?  Miért ne fedezné fel az üdülőváros egy Segway segítségével?

ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 30 4141 001

Üzletünk egész évben nyitva tart! Túráink telefonos időpont egyeztetés alapján, min. 2 főtől, a hét bármely napján indulnak.

https://segwayzalakaros.hu/