HU
Főoldal » Turisztikai » Újra KIDNESS NYÁR Zalakaroson

Újra KIDNESS NYÁR Zalakaroson

2021. 07. 07.
Újra KIDNESS NYÁR Zalakaroson

Zalakaros nyáron gyerekzsivalytól hangos, a strandolás után a város főtere, a Karos Korzó is megtelik élettel, a játszóterek parkok benépesülnek, ahol minden a pillanat szépségéről, a játékról, örömről, kikapcsolódásról szól. 

 

Zalakaros egy hely, ahol életre szóló barátságok születhetnek családok között, gyerekek között, amelyek  nem csak városokon, hanem országhatárokon is átívelnek, hiszen az élmény összeköt. 

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a szülők számára az a legfontosabb hogy a gyerekek a legtöbb élményhez jussanak a nyaralás alatt, ugyanakkor a felnőttek kikapcsolódása és feltöltődése is maximális legyen. 

A Balaton régió családbarát fürdővárosában mindezt előre összerakták nekünk: élményfürdő, kinti és benti gyermekvilág, családbarát hotelek, panziók és apartmanok, kalandpark, felfedezésre váró természeti kincsek, kulturális programok köszöntik a régióba érkező családokat. 

MAXOLD KI A NYARAT KIDNESS IGAZOLVÁNNYAL! 

Szinte biztos, hogy minden gyerek szeretne egy különleges klub tagja lenni, ahol egy mágikus kártya segítségével csupa jó dologhoz juthat hozzá. A jó hír, hogy ez idén nyáron mindez valóra válik Zalakaroson, hiszen újra itt a KIDNESS. … ami a gyereknek pont olyan csodálatos, mint a felnőtteknek a wellness. 

 

KIDNESS AJÁNDÉKOK

Ajándék hullámvasút jegy a Zobori Élményparkban

1 gombóc KIDNESS  fagyi a No Sugar Café & Bar - ban vagy a Szilágyi Cukrászdában 

KIDNESS karkötő a Zalakarosi Fürdőn 

 

HOGY LEHET HOZZÁJUTNI? 

Nem kell mást tenni, mint a Zalakaros város KIDNESS oldalán található hotelek bármelyikében szállást foglalni, és automatikusan jár az igazolvány, de ez sem baj, ha máshova szól a foglalás, a Tourinform irodában regisztrációt követően átvehető az igazolvány.

 

KIDNESS BRINGÁT IS LEHET VELE NYERNI! 

Minden regisztrált gyerek az igazolvánnyal járó garantált ajándékok mellett automatikusan részt vesz egy sorsoláson, ahol kidness bringát, görkorit, hátizsákot nyerhet! 

Sorsolás a Tour de Zalakaroson, a város legnagyobb profi és hobbi bringásoknak szóló sporteseményén lesz, szeptemberben, ahova még nincs késő elkezdeni a felkészülést, és már nevezni is lehet itt, a Tour de Zalakaros oldalán

 

vissza